Hur länge sedan var det du sov i tält?

Det är en speciell känsla att ligga nerbäddad och höra vinden i tältduken, knakande grenar och vågor som slår mot stranden. Många människor sover aldrig så bra som i ett tält efter en dags arbete.

Vår utrustning är toppmodern, av hög kvalitet och används normalt för att skapa bekväma förhållanden i världens mest extrema vildmarksmiljöer. Du får det garanterat bekvämare än du hade det när du gjorde militärtjänsten eller på scoutlägret.

Våra tält för övernattning är av amerikansk modell, vilket innebär att de är har ståhöjd och är större och rymligare än de tält man normalt kan se i Europa.

Varje sängplats erbjuder en tältsäng, en varm sovsäck med ett nytvättat sovsäckslakan, en skön kudde och en extra filt. I tältet finns också plats att hänga eller lägga kläder. Möjlighet till kvälls- och morgontoalett finns med handfat och tvål i anslutning till vår biologiska toalett. Vår portabla vildmarksdusch ger dig möjlighet till en dusch om du inte hellre tar ett dopp. På en del evenemang erbjuder vi tillgång till toalett och dusch inomhus.

Vi håller med en stor och en liten handduk per deltagare. Läs om personligt klädval och utrustningslista här.

Enkelrum utomhus