Tidplan och intresseanmälan

Resan planeras till 16 – 23 mars 2019.

För att göra en intresseanmälan och säkra en plats för att följa med tar du kontakt med Magnus Brink på e-post eller telefon 0768-46 87 45 senast 26 oktober 2018. Antalet platser är dock begränsat så anmäl dig redan idag för att vara säker. 

Du kan också ta kontakt med:

Christel Brink på e-post eller telefon 073-811 86 16

Marko Rönnholmen på e-post eller telefon 076-763 21 00

Marcus Jansson e-post eller telefon 070-968 82 84

En anmälningsavgift på 10 % faktureras vid anmälningstillfället. Beslut om genomförande av resan meddelas till alla anmälda då antalet deltagare är tillräckligt stort, dock senast 7 november 2018. I det fall träningen inte genomförs betalas anmälningsavgiften tillbaka.

Vi träffas på ett hotell i övre medelklass i Calgary där vi sover en natt. Flygtiden från Stockholm till Calgary beräknas till 13 timmar beroende på resrutt och flygbolag.

Efter frukost dagen efter ankomst åker vi gemensamt med en minibuss till hotellets reception belägen i dalstationen i Sunshine Village där vi byter om till skidkläder och checkar in. Bagaget transporteras till våra hotellrum medan vi tar resans första pass på skidor.

Pris - Vad ingår

Priset för träningsveckan är SEK 49.000. Kursavgiften betalas i sin helhet 120 dagar före avresan.

Då många företag har egna avtal med flygbolag som ger bättre pris än vad vi kan ordna ingår inte flygresan i priset utan bokas av respektive deltagare.

I priset ingår en natt på ett övre medelklass hotell  i Calgary, transfer till Sunshine Village och från Sunshine Village till flygplatsen, boende sex nätter på Sunshine Mountain Lodge i enkelrum inklusive halvpension (frukost och middag), liftkort, del i konferensrum, utbildning enligt program inklusive dokumentation.

All nödvändig skidutrustning kan hyras eller köpas på plats. Beroende på ankomsttid kan inköp även göras i Calgary. Kontakta gärna oss för råd om klädsel och utrustning. På hotellet och under utbildningen är klädseln avspänd och sportig.

Vi har lagstadgad resegaranti enligt Kammarkollegiet.

Läs mer om utbildnings- och reseledningen här.