Business Basecamp New Trails - 2019

För sjunde året i rad samlar vi entreprenörer och ledare för att under avspända former reflektera och diskutera hur vi kan leverera ett större värde till våra kunder och oss själva. I år tänker vi på ett nytt sätt.

Under en vecka i slutet av augusti 2019 vandrar vi tillsammans en av våra favoritleder i Jämtlandsfjällen. Förutom att njuta av naturen under vandringen fokuserar vi på entreprenörens (själv-)ledarskap och arbetar med ett antal moderna ledarskapskoncept anpassade för utomhusbruk.

Från vår vecka i fjällen tillsammans får du med dig kunskaper om beteenden och ledarskap som du direkt kan använda i ditt arbete och bli en mer effektiv ledare av dig själv eller ditt företag.

Det finns inga krav på tidigare erfarenhet av fjällvandring, men en hyfsad fysik är bra att ha. Din personliga utrustning har du själv med dig. Vi står för tält, mat och köksutrustning. Vi bor i tvåmanna tält och vandrar 10-15 kilometer varje dag.

I priset ingår förutom utbildning och programledning även helpension, det vill säga alla måltider, fika, dryck och inkvartering i tvåmanstält. Resa med tåg eller flyg till Östersund bokar du själv men vi står för transporten från flygplatsen i Jämtland tur och retur.

Senast 30 juni 2019 behöver vi veta om du vill vara med eller inte. Om du vill bjuda in en entreprenörs-kollega går det bra. Då antalet platser är begränsade gäller först till kvarn.

För mer information och anmälan tar du kontakt med:

Magnus Brink magnus.brink@tangaroaconsulting.se 0768-46 87 45

Christel Brink christel.brink@tangaroaconsulting.se 0738-11 86 16

Marcus Jansson marcus.c.jansson@outlook.com 0709-68 82 84

Varmt välkomna!

Magnus, Christel och Marcus

Svar på vanliga frågor hittar du här.

Se preliminär program och schema här.