erbjudande

Walk & Talk

Executive coaching i naturen

Executive coaching bygger på en god relation mellan en ledare och en professionell coach. I stället för att träffas inomhus tar vi en promenad eller varför inte en längre vandring.

Tillsammans för vi ett samtal med syfte att utveckla ledarens självmedvetenhet och förmåga att nå sina personliga mål och därmed öka sin påverkan på sitt teams förmåga att nå önskade resultat.

Vi arbetar metodiskt och utifrån en helhetssyn genom att tillföra genomtänkta frågeställningar, inspiration, och djupa kunskaper om ledarskap. Arbetet inleds med en tydlig beskrivning över vad som ska åstadkommas vid samtalen som därefter sker kontinuerligt under en fördefinierad tidsperiod.

Vårt upplägg passar alla ledare men kanske speciellt de som leder förändring eller har ett specifikt problem att lösa. Det passar också de ledare som vill utveckla sitt ledarskap och/eller vill införa en coachande kultur inom sin organisation.

Vi har coachat ägare, styrelser och företagsledare under mer än ett decennium och använder en kombination av olika metoder och verktyg.

Skärpta sinnen

När vi vistas i naturen vilar vår hjärna från krävande intryck och vi slappnar av. Effekten är så påtaglig att det ger medicinskt mätbara sänkningar av puls, blodtryck och muskelspänningar. Att samtidigt lämna tryggheten och uppleva äventyr gör att alla sinnen skärps och man blir mer känslig och öppen för både omgivningen och sig själv. Man ser, luktar och hör mer. Intrycken och lärdomarna blir större och starkare.

En kropp och hjärna i balans i kombination med öppna sinnen innebär möjligheter att tänka utanför ramarna och är optimala förutsättningar för utveckling.

Vi har bra förslag på platser att röra oss på och ordnar med något att dricka och äta.

Se övriga erbjudanden

Möte och Konferens

Konferens i spektakulärt kupoltält för ledningsgrupper, styrelser och ägargrupper.

Walk & Conference

Vandring kombineras med till exempel affärs- eller verksamhetsplanering.

Utbildning

Färdiga eller skräddarsydda utbildningar i friluftsmiljö som till exempel workshops om ledarskap och gruppdynamik som blandas med diskussioner och friluftsliv.

Ska vi fika eller ta en promenad?

Det kan kännas ensamt att vara ledare. En kopp kaffe, en promenad och någon att prata med kan vara en start.