Konsulter

Photo of Magnus Brink

Magnus Brink

Magnus är specialiserad på rådgivning, exekutiv coaching och ledning av strategiska förändringsprocesser på ägarnivå, styrelsenivå och ledningsnivå.

Photo of Magnus Brink

Christel Brink

Christel är specialiserad på att hjälpa ledningsgrupper och beställare i deras arbete med att säkra att deras affärsidéer når önskade effekter.

Photo of Magnus Brink

Marcus Jansson

Marcus Jansson har som partner i riskkapitalbranschen i många år lett investeringar inom verkstad, handel och IT. Han har så långt ett dussintal styrelseuppdrag från näringslivet i bagaget. Han är också en erfaren utbildare i ledarskap och är ackrediterad av Scouternas Folkhögskola.

Marcus arbetar också med rekrytering av styrelsemedlemmar och andra ledande befattningshavare.

Photo of Magnus Brink

Malin Myrin

Malin Myrin är Walk and Talk Coach med lång erfarenhet från ledande befattningar på till exempel Wasa Kredit och Röda Korset där hennes inriktning har varit förändringsledning, individutveckling och ledarskap på distans.

Som individuell coach stöttar hon ledare på olika nivåer i en systematisk och målinriktad process för att stärka ledarskapet och kombinerar coachningen med fysisk aktivitet utomhus i form av promenad eller joggingtur.

Photo of Magnus Brink

Henrik Johansson

Henrik Johansson är en erfaren pedagog med över 15 års erfarenhet av utbildning i ledande befattningar.

Han har bland annat varit utbildningschef på Nordnet Bank och arbetat som biträdande rektor på Adolf Fredriks Musikklasser. Vidare har han arbetat med utbildning på Stockholmsbörsen och som lärare i flera skolor.

Henriks är specialiserad på att på ett strukturerat sätt ta fram och utveckla företagsanpassade utbildningsplaner och utbildningar.

Photo of Magnus Brink

Marko Rönnholmen

Marko Rönnholmen är managementkonsult med lång erfarenhet från arbete med affärsutveckling på såväl stora som små bolag i olika branscher.

Marko är specialiserad på strategisk rådgivning till styrelser och affärsledningar men arbetar också i projekt för framtagande av nya affärsmodeller, affärer och finansieringslösningar. Han har senaste tiden fokuserat på verksamheter inom idrottsrörelsen.

Ska vi fika eller ta en promenad?

Det kan kännas ensamt att vara ledare. En kopp kaffe, en promenad och någon att prata med kan vara en start.