Om Oss

Betrodd av ägare och ledare för mer än 120 företag

Business Basecamp drivs av Tangaroa AB, ett familjeföretag som grundades 2007 som ett konsultbolag och har under mer än 16 år fått förtroendet att hjälpa ledare i fler än 120 företag och organisationer. Vi arbetar på ett strukturerat sätt genom att använda beprövade och erkänt effektiva metoder för rådgivning, coaching, strategisk affärsplanering, förändringsledning och utbildning. Vårt oberoende gör att vi alltid står på vår uppdragsgivares sida.

Vid sidan av affärer har friluftsliv alltid varit ett stort intresse och vi har genomfört otaliga äventyr i vildmarken över hela världen. Vi uppmärksammade tidigt vad naturen bidrar med i form av hälsa, kreativitet och kraft att bygga långsiktiga relationer och göra hållbara affärer.

Kombinerar våra intressen för affärer och friluftsliv

Idag är det allt fler människor som återupptäcker vad naturen betyder för oss människor och friluftstrenden får allt större fäste och slår nya rekord år efter år. Antalet besökare i naturen växer stadigt och företag som säljer utrustning har kraftigt ökat sin omsättning de senaste tio åren. Även svenska staten har efter en tid av nedtonat intresse på nytt börjat uppmärksamma naturens betydelse för medborgarna.

Vi började tidigt fundera på hur vi skulle kunna kombinera våra intressen affärer och friluftsliv för att än bättre kunna hjälpa våra uppdragsgivare och ett av våra resultat blev Business Basecamp som är ett unikt mobilt konferens koncept som använder naturen för att skapa kreativa möten. Under året kommer vi fortsätta att utveckla vår verksamhet för att fler företag ska kunna nå sina mål med hjälp av naturen.

En procent till naturen

Som medlemmar i den internationella organisationen 1% for the Planet, som är en sammanslutning av företag som förstår naturens betydelse, investerar vi 1% av vår omsättning i olika projekt för vår natur. Läs mer här.

Inspiration

Låglandsvandring

Runt Stockholm ger de fyra största vandringslederna dig mer än 2000 kilometer vildmark på tunnelbaneavstånd.

Teknik för äventyr

Behöver du bli nådd kan du läsa om kommunikationsutrustning och teknik som fungerar på platser utan två hål i väggen och utanför mobil- och internettäckning här.

Outdoor film

Ibland behöver man en film som inspirerar till nästa äventyr eller bara lite förströelse i basecamp.

Skidorter

Dags att planera vintersemestern? Läs om skidorter i Europa, Nord-Amerika och Asien här.

Konsulter

Vi och vårt nätverk av erfarna och noggrant utvalda specialister och generalister i egna bolag gör det möjligt att erbjuda den enskilda konsultens engagemang men med den samlade kraften från en större organisation.

Photo of Magnus Brink

Magnus Brink

Magnus är specialiserad på rådgivning, exekutiv coaching och ledning av strategiska förändringsprocesser på ägarnivå, styrelsenivå och ledningsnivå.

Photo of Magnus Brink

Christel Brink

Christel är specialiserad på att hjälpa ledningsgrupper och beställare i deras arbete med att säkra att deras affärsidéer når önskade effekter.

Ska vi fika eller ta en promenad?

Det kan kännas ensamt att vara ledare. En kopp kaffe, en promenad och någon att prata med kan vara en start.