Business Basecamp Utbildning

Business Basecamp erbjuder öppna och skräddarsydda ledarskapsutbildningar i friluftsmiljö. Workshops om ledarskap och gruppdynamik blandas med diskussioner och friluftsliv.

Utbildning utomhus och diskussioner med en liten grupp, med samma intressen och utmaningar som du, ger dig energi och nya insikter på ett sätt som man aldrig kan uppnå i en "vanlig" kursmiljö.

Våra ledare har gedigen frilufts- och utbildningserfarenhet och har arbetat med konceptet i många år.

Upplevelsebaserad inlärning

På våra kurser och evenemang blandas presentationer, workshops och naturupplevelser i ett och samma flöde.

Vi vet att engagemang, delaktighet och mycket frisk luft är viktiga nycklar till personlig utveckling och inlärning.

Att dela erfarenheter och diskutera är också en del av att delta i Business Basecamp.

Läs mer om våra utbildningar

Team

Magnus Brink är en erfaren ledare med en unik förmåga att omvandla idéer till verklighet på ett strukturerat sätt. Han är specialiserad på coaching och att leda strategiska förändringsprocesser på ägar-, styrelse- och ledningsnivå.

Magnus är en uppskattad föreläsare inom området förändring på högskolor och företag och han har tidigare haft ledande befattningar som till exempel chef för Corporate Development i SEB Group. 

Marcus Jansson är en erfaren friluftsutbildare med ett dussintal styrelseuppdrag från näringslivet i bagaget. Han har som partner i riskkapitalbranschen i många år lett investeringar inom verkstad, handel och IT.

Marcus är ackrediterad utbildare av Scouternas Folkhögskola. 

Henrik Johansson är en erfaren pedagog med över 15 års erfarenhet av utbildning i ledande befattningar inom skolan och näringslivet.

Christel Brink är managementkonsult och entreprenör med stor erfarenhet av utbildningar satsningar och projekt i såväl andras som egen regi.

Marko Rönnholmen är managementkonsult med lång erfarenhet från arbete med affärsutveckling på såväl stora som små bolag i olika branscher. Marko har också stor erfarenhet av idrottsledning.